طرز تهیه خمیر ایتالیایی

طرز تهیه خمیر ایتالیایی

 
خمیر ایتالیایی

وسایل مورد نیاز:

چسب چوب شمال 1 پیمانه

آرد نشاسته ذرت 1 پیمانه

وازلین یك و نیم قاشق غذاخوری

گلیسیرین یك و نیم قاشق غذاخوری

روش كار:

ابتدا قابلمه تفلون را در اندازة مناسبی در نظر گرفته و داخل آن را با وازلین چرب كنید. سپس به ترتیب چسب چوب و گلیسیرین و وازلین ریخته و كاملاً هم بزنید تا یكدست شود.

كم‌كم نشاسته ذرت را به آن اضافه كرده و مرتباً هم بزنید تا گلوله نشود و یكدست باشد. قابلمه را روی حرارت غیرمستقیم مثلاً بخار كتری قرار دهید و دمكنی را روی آن گذاشته به مدت 10 تا 15 دقیقه روی بخار آب بگذارید.

چنگالی را به داخل خمیر فرو كنید. چنانه به آن نچسبید آن را از روی بخار آب بردارید و با وازلین كاملاً ورز دهید. پس از خنك شدن خمیر آن را داخل نایلكس گذاشته و در ظرف دردار قرار دهید. این خمیر به مدت یك هفته بیرون از یخچال و به مدت 1 تا 3 ماه در یخچال نگهداری می‌شود.

2ـ در انتخاب چسب چوب دقت كنید كه حتماً از نوع بی‌رنگ شونده باشد.

3ـ نشاسته ذرت كاملاً سفید باشد از خرید نوع زرد آن خودداری كنید.

خمیر گل چینی

در این بخش طرز تهیه 2 نوع خمیر گل چینی را به شما آموزش می دهم ....


مواد لازم برای خمیر گل چینی (پخته)
- نشاسته ذرت یک لیوان
– چسب چوب، یک لیوان
– گلیسرین، 5/1 قاشق غذاخوری
– آبلیمو، یک قاشق غذاخوری
– وازلین بچه ( تیوپی)

طرز تهیه خمیر
نشاسته و چسب را در ظرفی بریزیدو کاملاً با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط  گلیسرین و آبلیمو را به این مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم آنقدر ورز دهید تا به صورت خمیری یکنواخت در آید. روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بغلطانید. پس از حاضر شدن به اندازه یک بند انگشت از وازلین بردارید و به خمیر اضافه کرده ، خوب ورز دهید تا صاف و یک دست شود. خمیر را در نایلکس بگذارید تا خشک نشود.

طرز تهیه خمیر گل چینی (سرد)
مواد لازم :

نشاسته ذرت، یک پیمانه
- چسب چوب، دو سوم پیمانه
- گلیسیرین، یک قاشق غذاخوری
- وازلین

طرز تهیه :
نشاسته، چسب چوب و گلیسیرین را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست شود. دست ها را به وازلین آغشته کنید و خمیر را در دست ها خوب ورز دهید. به اندازه مصرف از آن جدا کنید و بقیه خمیر را در ظرف دردار در یخچال بگذارید، تا مدت دو هفته به خوبی قابل مصرف می باشد.

نکته : علت ترک خوردن خمیر نیز می تواند درست پیمانه نکردن مواد باشد. کمی روغن وازلین به خمیر اضافه کنید

در این بخش طرز تهیه 2 نوع خمیر گل چینی را به شما آموزش می دهم ....  مواد لازم برای خمیر گل چینی (پخت

در این بخش طرز تهیه 2 نوع خمیر گل چینی را به شما آموزش می دهم ....


مواد لازم برای خمیر گل چینی (پخته)
- نشاسته ذرت یک لیوان
– چسب چوب، یک لیوان
– گلیسرین، 5/1 قاشق غذاخوری
– آبلیمو، یک قاشق غذاخوری
– وازلین بچه ( تیوپی)

طرز تهیه خمیر
نشاسته و چسب را در ظرفی بریزیدو کاملاً با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط  گلیسرین و آبلیمو را به این مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم آنقدر ورز دهید تا به صورت خمیری یکنواخت در آید. روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بغلطانید. پس از حاضر شدن به اندازه یک بند انگشت از وازلین بردارید و به خمیر اضافه کرده ، خوب ورز دهید تا صاف و یک دست شود. خمیر را در نایلکس بگذارید تا خشک نشود.

طرز تهیه خمیر گل چینی (سرد)
مواد لازم :

نشاسته ذرت، یک پیمانه
- چسب چوب، دو سوم پیمانه
- گلیسیرین، یک قاشق غذاخوری
- وازلین

طرز تهیه :
نشاسته، چسب چوب و گلیسیرین را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست شود. دست ها را به وازلین آغشته کنید و خمیر را در دست ها خوب ورز دهید. به اندازه مصرف از آن جدا کنید و بقیه خمیر را در ظرف دردار در یخچال بگذارید، تا مدت دو هفته به خوبی قابل مصرف می باشد.

نکته : علت ترک خوردن خمیر نیز می تواند درست پیمانه نکردن مواد باشد. کمی روغن وازلین به خمیر اضافه کنید